Våra tjänster2019-01-10T15:06:02+00:00

Allt för dig

och ditt företag

Redovisning kan vara knepigt, särskilt om man saknar rätt kunskap eller erfarenhet. Som kund hos oss kan du känna dig lugn med att ditt företags ekonomi ligger i trygga händer. På så sätt kan du fokusera på det viktiga – ditt företag.

Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt

Har du nyss startad företag eller funderar du på att utöka din verksamhet? Vill du ha råd kring löneuttag, generationsskifte eller vill du effektivisera ditt företags administration? Vi har stor erfarenhet från flera olika typer av bolag och verksamheter och kan ge dig de råd och tips du behöver för att hitta rätt.

Intresserad av hur vi kan hjälpa dig? Skicka iväg en fråga så hör vi av oss och berättar mer om vad vi kan göra för dig och ditt företag.

easycount-radgivning

Redovisning

Digital redovisning

Helhetslösning eller göra det mesta själv?

Ett fungerande företag behöver en fungerande redovisning. Som kund hos oss lämnar du över ditt företags ekonomi i trygga och erfarna händer så att allt blir rätt – från början till slut.

Eftersom alla företag är olika anpassar vi oss alltid efter vad just du och ditt företag behöver, oavsett om du behöver en helhetslösning där vi agerar ditt företags ekonomiavdelning, eller bara regelbundna hälsokontroller av din bokföring.

Bokslut

Avsluta året med oss

Som företagare är du skyldig att avsluta räkenskapsåret med ett bokslut. Men bokslutet är också en möjlighet för dig att utvärdera det gångna året och en chans för dig och ditt företag att utvecklas. Vi hjälper dig att få ut det mesta av bokslutet och ger dig en skjuts i rätt riktning inför nästa år.

Det finns många saker som kan göras för att underlätta bokslutet, och för att undvika överraskningar i slutet av året. Hör av dig så hittar vi en lösning som passar dig!

easycount-bokslut

Revision

easycount-revision

Allt enligt gällande regler

Revisionen är ett kvalitetsbevis som innebär att revisorn noggrant granskat bolagets räkenskaper. Det ökar ditt företags trovärdighet gentemot myndigheter, leverantörer och kunder, men framförallt ger det dig en trygghet att veta att allt står rätt till. Hos oss får du din ekonomi granskad av en auktoriserad revisor, så att du kan lämna året bakom dig och blicka fram emot nästa år.

Vi ger dig en timmes gratis konsultation

Vi erbjuder en timmes gratis konsultation då du som ny kund kontaktar oss. Fyll i ditt namn och nummer så ringer vi upp och diskuterar vilka behov du har. Värde 1200 kr.

Jag accepterar att Easycount behandlar mina ifyllda uppgifter.
Vi kommer inte använda dina uppgifter i något slags marknadsföringssyfte eller dela med oss av dem till tredje part.

Toggle Sliding Bar Area